"Belgiska" chokladcupcakes

Här kommer ett litet inlägg nu på mitt sega sega mobilinternet. Vi kommer förhoppningsvis få internet på fredag, hurray!

På önskemål från Decdia gjorde jag cupcakes!



För att piffa till smaken lite la jag i lite smält belgisk choklad av den här sorten:

i smeten. (finns på Lidl)

Ingredienser:

3 dl  vetemjöl
2 tsk  bakpulver
1 tsk  salt
2 tsk  vaniljsocker
100 gram  smör
1,5 dl  strösocker
5 msk kakao
1,5 dl vatten
2 st  ägg
200 gram smält choklad

Grädda muffinesen i 175 grader 15-20 minuter.

Frosting:
100 gram mjukt smör
500 gram florsocker
3 msk  kakao
2 msk kaffe

Jag dekorerade även med några söta strösselnallar :)

Kommentarer
Postat av: Liza

sv: Ja, såg den även på bio när den gick där. Underbar! Har du själv sett den? :)

2010-08-19 @ 08:38:30
URL: http://lizachristoffersson.blogg.se/
Postat av: Åsa

Fick just en väldigt lust att baka. Såg ju hur gott ut som helst......

2010-08-19 @ 09:40:45
URL: http://spinninghead.blogg.se/
Postat av: Erika - Bakglädje

Låter gott med belgisk choklad i.

2010-08-19 @ 11:51:19
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Diana

Wie! Cupcakes! Jag tackar och bugar!

2010-08-19 @ 16:39:18
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Anna

Gud vad gott det ser ut! Sjukt påhittig tjaij du verkar!

2010-08-19 @ 20:37:14
URL: http://annaantecknar.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Damn att jag gick in här igen! Det vattnas ju för fullt i munnen! Haha ;D

2010-08-19 @ 20:38:34
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Johan Moberg

Hej,



Hur får jag kontakt med dig?



//Johan

2010-08-20 @ 14:32:41
Postat av: Diana

Sv: Hihi, det var kanske din länkning som gjorde det... vem vet! :)

2010-08-20 @ 17:39:07
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: lovisa/polichinelle

tack så mycket, är glad att du tyckte om det! dessa små muffins/cupcakes ser ju helmumsiga ut, synd att jag inte är någon mästare på att baka.

2010-08-23 @ 11:56:49
URL: http://polichinelle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0