Ris á la malta

Jag fick massa gröt över i igår morse när jag gjorde risgrynsgröt så jag tänkte att jag testar slänga ihop en ris á la malta, det var längesen jag åt det. :)

Receptet på mjölkfri risgrynsgröt hittar du här, annars om man tål mjölk kan man ju köpa färdiggjord om man vill det.



Detta behöver du till ris á a malta:

2 dl risgrynsgröt
2 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl vispgrädde
1 st apelsin

Blanda gröten, florsocker, vaniljsocker. Vispa grädden och rör ner den.

Skala och skär apelsin (jag använde mandarin) i mindre bitar och rör ner dem.

Låt svalna i kylskåp.

Kommentarer
Postat av: Bella

tack för tips om mjölkfri gröt, det är uppskattat!

2010-10-21 @ 21:03:55
URL: http://bellastyckotank.blogg.se/
Postat av: Erika - Bakglädje

Åh, vad gott! Nu längtar jag till julen ännu mer. :-)

2010-10-22 @ 12:32:59
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Bakverk och Fikastunder..

Åhh vad gott, detta äter vi alltid på jul men nu blev jag riktig sugen på att tjuvstarta ;-)

2010-10-22 @ 23:04:55
URL: http://bakverkochfikastunder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0