Chilifisk i ugn

En mycket god och enkel fiskrätt.



200 g torksfileér
2 msk margarin
1 msk vetemjöl
1 tsk salt
2 dl matlagningsgrädde
5 msk chilisås
Klippt dill

Sätt ungnen på 225 grader sedan smörj den ungnssäkra formen med margarinet.
Skär fiskblocket i 2 cm tjocka skivor
Strö ut vetemjölet över smöret i formen och lägg sedan dit fiskbitarna som du sedan strör saltet på.
Häll matlagningsgrädde i en liten bunke och blanda i chilisåsen sedan häll över blandningen över fisken.
Strö dill över.
Sätt fisken i mitten av ugnen och låt stå i ca 20-27 min.

På bilden har jag mosat in potatis med fisken för det är så man äter fisk! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0