Hemgjorda fiskpinnar

Jag är nog inte ensam om att tycka att fiskpinnaarna man kan köpa är ganska äckliga och inenhåller inte speciellt mycket fisk.. så förra veckan gjorde jag egna och det blev väldigt gott :D



Det enda som behövs för 4 portioner är:
400 g torskfilé
2 uppvispade ägg
2 dl ströbröd
1 dl vetemjöl
och valfria kryddor.

Skär fisken i tunna bitar, doppa varje sida i ägget och sedan i kryddblandningen, stek varje fiskpinne 3-4 minuter på varje sida och sedan var det klart! Tar ju inte ens mycket längre tid än de färdiga!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Vad gott de ser ut

2012-02-29 @ 21:38:09
URL: http://mammastartor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0