Morotskaka
Ingredienser:
3 ägg
3 dl socker
4 dl mjöl
t sk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 dl olja
1 dl mjölk
4 dl rivna morötter
3 tsk kanel
Glasyr:
80 g philadelphia
50 g mjukt smör
5 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
Kakan gräddas i 175 grader i cirka 30 minuter.
Jag tyckte den gär kakan blev mycket luftigare med detta recept. :)
Vad mumsigt med morotskaka. Det är en av mina favoritkakor.
Jag älskar morotskaka,och har ett recept som är to die for,så nästa gång hoppas jag du prövar min.
Är säker på att de går hem hos alla som älskar morotskaka.
Mvh Simone
Yum, yum, morotskaka är kärlek! De ser väldigt goda ut i alla fall! Och inga ägg har jag hemma så jag får bara titta längtande på din mumsiga bild ;)
Sv: Mums, macademianöten är riktigt god, men då gärna I saker, typ i kakor. Annars gillar jag pistagenötter och pecannötter <3 valnötter är inte fel de heller, i sallader och så!
haha, nejmen jag min klant, det där med nötterna var ju inte till dig, det var ju du som spillde mjöl ;) Men det är skönt att det inte bara är jag som är klantig <3 Förlåt!Men morotskakan ser fortfarande lika god ut ;)
Morotskaka är alltid gott :)
Morotskaka är så sagolikt gott! ska se om jag kan finna något glutenfritt recept =)