Chokladpannacotta
Igår så kom jag på att jag ville göra en pannacotta med smak av Marabou-choklad :D allt blir ju godare med den chokladen istället för en tråkig blockchoklad.

Ingredienser:
2 dl vispgrädde
2 msk strösocker
100 gram marabou mjölkchoklad
1 st gelatinblad
Blötlägg gelatinbladet i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter. Koka under tiden upp grädde och socker.
Ta upp gelatinbladet och krama ur vattnet. Lägg ner det i det varma grädden och rör om så att det smälter.
Hacka chokladen och lägg i en bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om väl.
Häll upp i 4 koppar eller glas och ställ i kylen ca 4 timmar tills det stelnat helt.

Ingredienser:
2 dl vispgrädde
2 msk strösocker
100 gram marabou mjölkchoklad
1 st gelatinblad
Blötlägg gelatinbladet i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter. Koka under tiden upp grädde och socker.
Ta upp gelatinbladet och krama ur vattnet. Lägg ner det i det varma grädden och rör om så att det smälter.
Hacka chokladen och lägg i en bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om väl.
Häll upp i 4 koppar eller glas och ställ i kylen ca 4 timmar tills det stelnat helt.
Kommentarer
Postat av: Tiara
Sv: Klart jag kommer ihåg dej =) Tack så mycket!!
Viken fin blogg du har gjort. Man blir verkligen sötsugen och sugen på att baka ^^
Trackback