(Lchf) Ugnspannkaka

Den här maträtten blev mycket uppskattad. :)



2 portioner

1 paket bacon (120 gr)
4 ägg
1 dl vispgrädde
25 gram smör
100 gram keso

Sätt ugnen på 225 grader.
Finstrimla bacon och fördela det i en långpanna med smöret i mindre klickar.
Stek baconet några minuter.
Vispa under tiden upp äggen med grädden och rör ner keson.
Grädda tills pannkakan är bubblig och fått gyllenbrun yta ca 18-20 min.
Servera med grädde och mosade hallon.

Kommentarer
Postat av: ELIN

Namnam :D

2011-02-05 @ 22:11:24
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag har precis provat detta recept (som jag hittade genom att googla), och det blev jättegott! Tack! Jag tillsatte 1 tsk fiberhusk också för konsistensens skull, och det blev bra, tyckte jag. Kokte ihop lite frysta lingon till en "sylt" också, utan socker -- det blev lite syrligt, men man behöver ju inte så mycket sötma nuförtiden och man vill ju ha lingonsmaken till!

2011-02-11 @ 20:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0