Jordgubbsmousse
Förra helgen gjorde jag jordgubbsmousse. :) Jag tyckte att den smakade alldeles för mycket grädde, den bästa moussen jag vet är absolut vitchokladmoussen. Där märker man knappt att den är gjord på grädde!

Ingredienser:
3 äggulor
1 dl socker
3 dl grädde
3-4 gelatinblad
2 msk citronsaft
200 gr jordgubbar
Lägg gelatinblad i blöt och vispa gulor och socker vitt och pösigt.
Vispa grädden.
Blanda jordgubbarna och citronsaften.
Smält gelatinet med lite vatten.
Blanda äggsockret med grädden och gelatinet med citronsaften och bären och sedan ihop i samma skål!
Låt stå kallt några timmar.

Ingredienser:
3 äggulor
1 dl socker
3 dl grädde
3-4 gelatinblad
2 msk citronsaft
200 gr jordgubbar
Lägg gelatinblad i blöt och vispa gulor och socker vitt och pösigt.
Vispa grädden.
Blanda jordgubbarna och citronsaften.
Smält gelatinet med lite vatten.
Blanda äggsockret med grädden och gelatinet med citronsaften och bären och sedan ihop i samma skål!
Låt stå kallt några timmar.
Kommentarer
Trackback