Jordgubbsmousse

Förra helgen gjorde jag jordgubbsmousse. :) Jag tyckte att den smakade alldeles för mycket grädde, den bästa moussen jag vet är absolut vitchokladmoussen. Där märker man knappt att den är gjord på grädde!



Ingredienser:

3 äggulor
1 dl socker
3 dl grädde
3-4 gelatinblad
2 msk citronsaft
200 gr jordgubbar

Lägg gelatinblad i blöt och vispa gulor och socker vitt och pösigt.
Vispa grädden.
Blanda jordgubbarna och citronsaften.
Smält gelatinet med lite vatten.
Blanda äggsockret med grädden och gelatinet med citronsaften och bären och sedan ihop i samma skål!
Låt stå kallt några timmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0