Pumpa

Kakbotten:
220g mörk choklad
130g smör
200 g socker
4 ägg
1 dl mjöl
4 msk kakao
1,5 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
4 msk creme fraiche
Fyllning: 1,5 dl vispad grädde
250 g smält mörk choklad
Ugn: 180 grader
Eftersom jag ville göra en pumpa använde jag en sånhär bakform:

Smörj bakformen du vill använda.
Vispa ägg tillsammans med socker, blanda med mjöl, kakao, bakpulvrer och vaniljpulver.
Blanda försiktigt ner den smälta chokladen med smält smör och creme fraiche i ägg/mjölblandningen. Häll ner i formen.
Grädda i 45 minuter ungefär.
Dela kakan i två delar och fyll med gräddkrämen.
Gräddkräm: Värm grädden i en kastrull. Ta bort kastrullen från värmen och blanda ner den hackade chokladen, rör om väl tills chokladen har smält och blandat sig med grädden. Grädden bör stå i några timmar och tjockna till sig.