Kyckling i kokosmjölk
Här kommer ännu ett recept från det asiatiska köket!
Ingredienser:
1 pkt kycklingbitar
1 pkt risnudlar
Marinad:
1 burk Kokosmjölk
2 tsk sambal oelek
Saften av 1 limefrukt
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
1 tsk chilipeppar
Blanda marinaden och tillsätt kycklingbitarna. Låt det marinera i minst 2 timmar. Värm i ugsnform 225 grader i cirka 1 timme.
(Jag hällde i en burk med asiatisk wokmix i ugnsformen också för att utöka. Eftersom min katt snodde en av kycklingbitarna när jag tittade bort 1 sekund.. smaklig måltid Luna!)
1 pkt kycklingbitar
1 pkt risnudlar
Marinad:
1 burk Kokosmjölk
2 tsk sambal oelek
Saften av 1 limefrukt
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
1 tsk chilipeppar
Blanda marinaden och tillsätt kycklingbitarna. Låt det marinera i minst 2 timmar. Värm i ugsnform 225 grader i cirka 1 timme.
(Jag hällde i en burk med asiatisk wokmix i ugnsformen också för att utöka. Eftersom min katt snodde en av kycklingbitarna när jag tittade bort 1 sekund.. smaklig måltid Luna!)
<-- Oh no.
Kommentarer
Postat av: Gizze
Kaffedrinken, var ju en Irish Coffee med Whisky, men dagen efter tog jag en - UTAN whisky...mycket gott, sonen fick också en utan...han gillade det skarpt!
Fin blogg du har!
Ha en härlig helg!
Gizze
Postat av: Daniel
ojoj lyckos kisse!
Postat av: Milla
Ja, jag gillar den stilen! :)
Mmm, den där maten såg inte helt fel ut du! :D
Postat av: Diana
Haha, det gäller att inte vända ryggen till! :)
Postat av: MADDES
Förlåt för sent svar. Hur mår du? Kram
Postat av: lisacatlin
sv; jag otroligt :)
Postat av: Gaymasen
Haha, vad söt! Och mumsigt. Vi ska göra lite liknande ikväll.
Och schhh! Kakan blev ju en flopp, haha. Vi råkade ju fyrdubbla fyllningen. Men god blev den, även om det såg ut som en gegga. Såg bra ut när den var fryst, alltid något. ;D
Postat av: Elena
Åh, gott det lät! :)
Trackback