Mannagrynspudding
Idag har jag testat göra mannagrynspudding, som en variation på mannagrynsgröt som jag brukar äta när jag har ont i magen. :) Jag hoppades att det skulle smaka som Mannafrutti men det gjorde det tyvärr inte.
Recept:
Koka ihop detta till en gröt.
Puddingen:
Vispa i 1 ägg till gröten och tillsätt 1/2 dl socker. Häll blandningen i en ugnsform och grädda i 200 grader i cirka 30 minuter.

Servera med sylt.

(Jag tror att den kan vara godare kall så jag ska prova senare när den har svalnat.)
Recept:
- 2,5 dl mjölk (eller sojamjölk)
- 2 msk mannagryn
- 1/2 tsk salt
Koka ihop detta till en gröt.
Puddingen:
Vispa i 1 ägg till gröten och tillsätt 1/2 dl socker. Häll blandningen i en ugnsform och grädda i 200 grader i cirka 30 minuter.

Servera med sylt.

(Jag tror att den kan vara godare kall så jag ska prova senare när den har svalnat.)
Kommentarer
Postat av: Diana
Haha, vem har tålamod till att låta nåt sånt smarrigt svalna? ;)
Postat av: Diana
Sv: Jag gillade inte den kemiska banansmaken som var i såsen... Men jag skulle ju kunna beställa med vanlig chokladsås. Hmmm.
Trackback