Rabarberkräm

Bästa sommarlunchen! <3

Ingredienser:

2-3 rabarber
3 dl vatten
0,5 dl strösocker
1,5 msk potatis eller maizenamjöl


1. Skölj och skala rabarber. Skär i små bitar.

2. Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarber. Låt koka 4-5 min tills rabarbern delar sig.

3. Blanda ut potatismjölet i lite kallt vatten. Häll i kastrullen samtidigt som du rör om. Låt krämen koka upp och tjockna.


Kommentarer
Postat av: Diana

Rabarber är sommar! Fick du som liten också doppa dem i strösocker om gnaga? :)

2010-05-26 @ 14:02:28
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Diana

Sv: nääää, de var ju sockret som gjorde de sura svårtuggade pinnarna värt att äta! :)

2010-05-26 @ 16:09:22
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Michis svarar

Gud så gott!



sv: ja kanske det är, men så har det inte varit i min umgängeskrets =)

2010-05-27 @ 17:28:50
URL: http://michaeala.blogg.se/
Postat av: simone

inte heelt dumt det :D jag brukar dock göra min utan socker så jag kan äta det varje dag :D

2010-05-28 @ 18:21:57
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0