Skenet bedrar..

I måndags började jag en konditor/bagarutbildning :) Det är en karriär jag har funderat i många år på att satsa på men aldrig vågat efterdom det är min stora hobby också. Men i våras insåg jag att jag hellre jobbar med något verkligen brinner för, eftersom när man kommer hem från jobbet har man ju ändå knappt tid att göra det man älskar så jag sökte och kom in!Och det här är en tårta jag gjorde idag..

eller inte!

Vi fick öva på frigolittårtbottnar idag för att bli bättre på spritstekniker, mycket skojigt!
Jag har verkligen lärt mig massor på bara denna vecka så jag ser framemot fortsättningen på denna utbildning. :D

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag är verkligen glad för din skull att du vågar att följa din dröm! Kör hårt! ^^ Men jag undrar (känner sig dum XD) om det är riktig grädde som ni övade att spritsa med? med tanke på fan va mkt grädde de måste gå åt! XD men ska man lära sig så... Jag slängde massa kaffedrinkar till exempel när jag gick baristakurs, haha!

2011-09-01 @ 23:09:30
URL: http://johannabergvall.blogg.se/
Postat av: Queen Tiara

Här får du en puss för att du svarade rätt på gissningsleken ^^ Du har även fått en länk på min blogg =) Tack för att du var med!

2011-09-03 @ 12:51:41
URL: http://queentiara.webblogg.se/
Postat av: Queen Tiara

Sv: Jag vet, men det var inte första gången. Inte ens hundrade gången. Och det var egentligen värre, men jag orkar inte ens tänka på det :S Men irritation på hög nivå kan jag säga i alla fall :PMåste förresten önska dig lycka till på utbildningen! Vad kul att du har tagit steget!

2011-09-03 @ 14:56:40
URL: http://queentiara.webblogg.se/
Postat av: therese

Men gud vad kul!

2011-09-04 @ 00:49:38
URL: http://tinythess.blogg.se/
Postat av: katarina

oh, vad roligt med konditorutbildning.

Du gör helt rätt; man tillbringar ju den största tiden av sitt liv med att...jobba och att inte trivas på sitt jobb ...är skitjobbigt. Ask me. Typ.

2011-09-05 @ 22:22:30
URL: http://blogg.lillamacaron.se
Postat av: linn

hej! jag funderar lite på att söka till en konditorutbildning, nästa år när jag har tagit studenten. däremot har jag inte en aning om vilka skolor som "är något att ha" och har väl egentligen inte hittat någon större information någonstans, eftersom att konditorutbildningarna ofta verkar blandas med restaurang, vilket jag inte alls vill.. så jag tänkte att du kanske skulle vilja berätta lite mer om din utbildning, i ett inlägg? hade varit superkul och jätteintressant att få veta!

tack förresten för alla grymma recept som du delar med dig utav! :)

2011-10-24 @ 19:10:54
Postat av: Sabina

Linn: Hejsan, ja det kan jag absolut göra :D kan nog tänka mig att det är fler bloggläsare som funderar på en sådan utbildning.

2011-10-25 @ 06:59:42
URL: http://sabinabakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0